Partiotahti Täheliseen ilmoittautuminen on käynnissä!

Partiotahti on Lapin Partiolaisten perinteinen tapahtuma, joka kerää vuosittain noin 400 lappilaista partiolaista yhteen. Tavoitteena on saada kaikkien ikäkausien partiolaiset elämyksellisten kokemusten viikonloppuun.

Kemijärven Tunturitytöt ja -pojat osallistuvat myös tämän vuoden partiotahtiin Ylitorniolla. Tahdin nimi on tänä vuonna Tähelinen, ja se järjestetään Ylitorniolla 25.-26.2.2017. Tapahtuman hinta on 50€ (sisältää matkat Kemijärveltä Ylitorniolle ja takaisin), ilmoittautuminen päättyy 31.1.2017. Ylitorniolle matkustamme yhteiskuljetuksella.

Ilmoittautuminen tapahtuu Kuksassa (klikkaa linkkiä). Huomaathan, että alle 18-vuotiaan ilmoittautumisen tekee huoltaja omilla huoltajatunnuksillaan. Ilmoittautua voi myös paperisella lomakkeella, tästä lisätietoja ryhmän johtajalta.

Lisätietoja Tähelisestä Lapin Partiolaisten sivuilla. Tapahtuma löytyy myös Facebookista.

Lippukunnan matkaan Ylitorniolle liittyviin kysymyksiin vastaa lippukunnanjohtaja Anna ”Aamu” Latvakoski, lippukunnanjohtaja@ketutypo.fi.