Joulun ajan tapahtumia

Partiovuosi lähenee loppuaan ja joulun aika on käsillä. Tässäpä muutamia tärkeitä loppuvuoden asioita.

Adventtikalenterirahat ja myymättömät kalenterit tulee palauttaa marraskuun viimeisessä kokouksessa ryhmän johtajalle. Kiitos kaikille reippaille kalenterimyyjille!

Osallistumme itsenäisyyspäivän messuun 6.12.2017 klo 10 Kemijärven kirkossa. Paikalle on hyvä saapua jo klo 8.45, sillä ennen messua sytytetään kynttilät sankarivainajien haudoille. Messussa partiolaiset avustavat tekstinlukijoina ja kolehdin kantajina. Vaatetuksena partiopaita ja -huivi tai partiopaidan puuttuessa muu siisti (tummansininen tai musta) asu. Messun jälkeen partiolaiset laskevat seppeleen sankarivainajien muistomerkille. Paikalle toivotaan partiolaisia sankoin joukoin kunnioittamaan 100-vuotiasta Suomea! Ilmoita partiolaisen osallistumisesta 29.11. mennessä ryhmän johtajalle.

Lippukunnan joulujuhla järjestetään maanantaina 11.12. klo 18 seurakuntatalolla. Juhlaan ovat tervetulleita partiolaiset perheineen, rajallisten tilojen vuoksi kuitenkin max 2 hlö/partiolainen. Ilmoittautukaa juhlaan ryhmienne vetäjille viimeistään tiistaihin 5.12. mennessä! Mukaan saa ottaa pienen (noin 3 € arvoisen) paketin, jotka jaetaan juhlassa kaikkien paketin tuoneiden kesken.

Kynttilänsytytys sankarihaudoille jouluaattona 24.12. klo 14. Kokoontuminen kirkon portailla/eteisessä. Partiolaiset ovat perinteisesti olleet sytyttämässä kynttilät, tule mukaan jatkamaan hienoa perinnettä!

Iloista loppuvuotta ja joulun odotusta kaikille!