Tule mukaan

Partioon voi liittyä minkä ikäisenä tahansa. Mukaan pääsee ottamalla yhteyttä lippukunnanjohtajaan (lippukunnanjohtaja@ketutypo.fi). 7-22 -vuotiaat harrastavat partiota omissa ikäkausiryhmissään ja yli 15-vuotiaat voivat toimia vapaaehtoistehtävissä niin ryhmien johtajina kuin lippukunnan toiminnassa muutenkin. Kemijärven Tunturitytöillä ja -pojilla on toimintaa sekä Kemijärvellä että Sallassa. 

Kemijärvellä toimivat ryhmät

Lippukunnassa toimii viisi ikäkausiryhmää ja lisäksi aikuisten vapaamuotoinen oma ryhmä. Yksi ryhmistä on tarkoitettu sisupartiolaisille. Sisuryhmän kokouksissa partio-ohjelmaa sovelletaan osallistujien tarpeiden mukaan. Lisää sisupartiosta Suomen Partiolaisten nettisivuilla.

Sudenpennut (7-9 v.)

Tällä hetkellä lippukunnassa ei ole sudenpenturyhmää. Ryhmä mielellään perustetaan, jos uusia johtajia löytyy.

Seikkailijat (10-12 v.)

Pikku pikachut

Tarpojat (13-15 v.)

Hattivatit

Ilvekset

Samoajat (15-17 v.)

Tulikärpäset

Sisupartiolaiset

Megalodonit

Aikuiset

Tunturikävyt

Sallan partiotoiminta

Nyt Kemijärven Tunturityttöjen – ja poikien lippukunnan toimintaan on yhdistynyt myös Sallan kunnassa tapahtuva partiotoiminta.  Sallan partiolaisten toiminnan ytimenä on erätaitojen kehittäminen, turvallinen seikkailu, tiimityöskentely, johtajuustaidot, omien ja muiden vahvuuksien tunnistaminen sekä ongelmanratkaisutaitojen kehittäminen. Siellä toimivat ikäluokat Sudenpennut, Seikkailijat ja Tarpojat. Samoaja-ikäiset voivat hakeutua mukaan apujohtajan rooliin. Tervetuloa mukaan toimintaan! 


Jäsenhakemuslomake

Partion aloittaessa jäseneksi tulee liittyä kolmannen kokoontumisen jälkeen, mikäli harrastusta aikoo jatkaa.